1.تولید و انتشار محتوا

از اصلی ترین کارهایی که برای افزایش ترافیک سایت خود باید انجام دهید تولید محتوای با کیفیت است. تولید محتوا اولین کاری است که باید انجام دهید. تولید محتوا در فرمت های مختلف و انتشار آن در سایت خود باعث محبوبیت شما در گوگل هم می شود. به عنوان مثال اگر مقاله ای می نویسید حتما قسمتی از آن را به صورت صوتی در اختیار مخاطبانتان قرار دهید.آموزش هایی به صورت ویدیویی تولید کنید و علاوه بر این که در سایت خود منتشر می کنید در سایت های اشتراک ویدیو مثل یوتیوب و آپارات هم منتشر کنید. با این کار می توانید بازدیدکننده های زیادی را به سایت خود هدایت کنید.

2.تولید و انتشار کتاب الکترونیکی

انتشار کتاب الکترونیکی در سایت های دانلود کتاب رایگان در افزایش ترافیک سایت معجزه می کند. در تولید کتاب های الکترونیکی حتما نیاز نیست که کتاب شما تعداد صفحه بالایی داشته باشد بیشتر محتوا و عنوان آن مهم است. کتاب های الکترونیکی خود را می توانید به صورت کاملا رایگان در سایت های پربازدید دانلود کتاب رایگان مثل کتاب سبز و تک بوک منتشر کنید.به این نکته توجه داشته باشید که حتما عنوان و آدرس سایت خود را در فوتر کتاب الکترونیکی خود قرار دهید. اگر محتوای جذاب و خوبی را در کتاب الکترونیکی خود داشته باشید مطمئن باشید کاربران زیادی برای دریافت آموزش های رایگان دیگر به سایت شما مراجعه می کنند.

3.انتشار مقاله در سایت های معتبر

شما می توانید مقالات سایت خود را در سایت های معتبر و پربازدید دیگر به صورت رایگان منتشر کنید. فقط کافی این سایت ها را پیدا کنید و با مدیر آن ها ارتباط برقرار کنید. برای این کار مقالات شما باید از هر لحاظ با کیفیت باشد. در انتشار مقالاتتان در سایت های دیگر به این نکته توجه کنید که اگر می خواهید مقاله ای که قبلا در سایت خود منتشر کرده اید و حالا همان مقاله را می خواهید در سایت دیگری منتشر کنید اولا عنوان آن را عوض کنید و دوما حتما لینک منبع سایت خود را در پایین مقاله قرار دهید.

4. فعالیت در فروم ها و انجمن ها

یکی دیگر از روش های افزایش ترافیک سایت به صورت رایگان فعالیت در انجمن ها است. با ویرایش امضای خود و درج عنوان و آدرس سایت خود می توانید بازدیدکننده های خوبی را به سایت خود جذب کنید. سعی کنید به سوالات و مشکلات افراد در انجمن ها پاسخ دهید و با آن ها ارتباط خوبی را برقرار کنید. مقالاتی که در سایت خود منتشر می کنید را هم می توانید در انجمن ها منتشر کنید و درج لینک منبع سایت شما نباید فراموش شود. سعی کنید به قدری فعالیت شما زیاد باشد که امضای شما بیشتر در معرض دید کاربران دیگر قرار گیرد.

5. فعالیت در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی همیشه جزء جدایی ناپذیر تبلیغات و بازاریابی اینترنتی محسوب می شوند. شبکه های اجتماعی بسیار خوب و زیادی وجود دارند که خیلی از دوستان از آن ها غافل هستند. با فعالیت در شبکه های اجتماعی و انتشار پست هایی که در سایت خود وجود ندارند و مخصوص کاربران شبکه های اجتماعی شما هستند باعث جذب افرادی می شوید که اصلا با سایت شما آشنایی قبلی نداشته اند و ترافیک جدیدی را می توانید جذب سایت خود کنید.

به لطف هشتگ هایی که در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام می توانید از آن ها استفاده کنید. افراد بسیاری را می توانید با سایت خود آشنا کنید و از طریق لینک سایت خود و پیشنهاد به آن ها می توانید ترافیک خوبی را برای سایت خود دریافت کنید.

6. وبلاگ نویسی

وبلاگ نویسی یکی از روش های قدیمی و همچنان تاثیر گذار در افزایش ترافیک سایت است که خیلی از دوستان این روش را نادید می گیرند و احساس می کنند که فعالیت در سیستم های وبلاگ دهی و کلا وبلاگ نویسی کار بیهوده ای است. در صورتی که خیلی از سایت های بزرگ هستند که بیشترین ترافیک خود را از وبلاگ هایشان دریافت می کنند. با وبلاگ نویسی و انتشار مطالب ویژه در وبلاگ خود می توانید ترافیک خوبی را برای سایت خود جذب کنید. فراموش نکنید سیستم های وبلاگ دهی خوبی هم در ایران و هم در خارج از ایران وجود دارند که بهتون پیشنهاد می کنم از تمام سیستم های وبلاگ دهی با آتوریتی بالا استفاده کنید. با فعالیت در این سیستم های وبلاگ دهی علاوه بر افزایش بازدید سایت می توانید بک لینک های خوبی را هم برای سایت خود دریافت کنید.

7. افزایش سرعت سایت

زمانی که سایت شما در نتایج جستجوی گوگل ظاهر می‌شود، کاربران روی لینک سایت شما کلیک می کنند. اگر سرعت لودشدن صفحات پایین باشد، کاربر صفحه را می بندد و دیگر وارد سایت شما نخواهد شد. بنابراین قبل از هرگونه تبلیغ و سرمایه گذاری بر روی کمپین های بازاریابی ویروسی، از بالا بودن سرعت سایت خود مطمئن شوید تا باعث افزایش ترافیک سایت خود شوید. حجم بالای عکس ها می تواند عاملی برای کند کردن سرعت سایت شما باشد. ابزار تست سرعت گوگل به شما کمک می کند تا سرعت سایت خود را بسنجید و نقایص آن را رفع کنید

8. رسپانسیو بودن سایت

صفحه سایت شما باید در تمامی مرورگرها به درستی نشان داده شود. طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا به شما کمک می کند تا سایت خود را برای تمامی دستگاه ها سازگار کنید. امروزه کاربران تنها از دسکتاپ برای وبگردی و جستجوی مطالب مورد نظر خود استفاده نمی کنند. تبلت ها و تلفن های همراه بیشترین استفاده را میان کاربران دارند. بنابراین برای سایت شما ضروری است که نسخه های مختلف مناسب نمایش در صفحه لپ تاپ، تلفن همراه و تبلت داشته باشد تا موفق به افزایش ترافیک سایت خود شوید.

9. خطای ۴۰۴

یکی از رایج ترین خطاهای وب سایت ها، خطای ۴۰۴ است که می تواند به دلیل ایراد در برنامه نویسی و اجرای کد باشد. با بررسی لینک های سایت خود، لینک های شکسته و دارای ارور را پیدا کنید چون این نوع خطا اثر مستقیمی بر روی کاهش ترافیک سایت دارد.

10. حفظ مشتریان قبلی سایت

تولید محتوا نه تنها باعث جذب کاربران جدید می شود، بلکه موجب می شود تا مشتریان قبلی شما درباره موضوعات مختلف به‌روز شوند و به سایت شما سر بزنند تا ترافیک سایت شما افزایش پیدا کند. استفاده از خبرنامه ایمیلی یکی از معروف ترین راه هایی است که برای حفظ مشتریان قبلی می‌توانید استفاده کنید؛ بدین ترتیب کاربر با دیدن ایمیل شما در صندوق پستی الکترونیکی خود، روی لینک سایت شما کلیک می کند و شما موفق به افزایش ترافیک سایت خود شده اید. خبرنامه می‌تواند موضوعاتی مانند به روز شدن محتوا سایت، اضافه شدن امکانات جدید به سایت یا پیشنهادهای ویژه ای مانند تخفیف باشد. قرعه کشی ها از دیگر موضوعات جذابی است که هر کاربری را تشویق می کند تا از ایمیل خود به سایت شما وارد شود.

11. تبلیغات اینترنتی

بازاریابی آنلاین روش های متعددی دارد. تبلیغات پاپ آب، بنرهای تبلیغی در وبسایت ها، لینک های خبری و… از انواع تبلیغات اینترنتی هستند که باعث می شوند نرخ CTR شما بالا برود و در نتیجه شما را به هدفتان که افزایش ترافیک سایت است، می رسانند. بهتر است در نظر داشته باشید که هرگونه تبلیغات اینترنتی، می بایست هدفمند باشد تا بازدهی مناسب برای شما داشته باشد. مثلا در صورت اجراکردن کمپین های تبلیغاتی، در صفحه فرود (لندینگ پیج) سایت خود محتوای مناسب قرار دهید تا کاربر پس از ورود به سایت شما، سرگردان نشود.

12. تگ عنوان

عنوان همان قلابی است که توجه کاربر را جلب می کند. بهترین عنوان ها، تاثیرگذارترین عنوان ها هستند. هر نوع مطلبی که تولید می‌کنید، باید با عنوان جذابی که کلمه کلیدی شما را در خود جای می دهد، بهینه شود تا باعث افزایش ترافیک سایت شود. خودتان را جای مخاطب بگذارید، آیا جذب نوشته ای با عنوان کلیشه ای و بی روح مانند کتاب های درسی می شوید؟ پس به دنبال راه های جذاب تر کردن عنوان باشید.

13. ارسال پست مهمان

به نوشتن مقاله در سایت های مرتبط با حوزه فعالیت شما، پست مهمان می گویند. مزیت پست مهمان برای شما ان است که می توانید لینک سایت خود را در این پست ها قرار دهید تا مخاطبان از طریق مقاله شما وارد سایت شما شوند و باعث افزایش ترافیک سایت خود بشوید.

14. تبادل لینک

تبادل لینک به این معنی است که سایت های مشابه، لینک سایت شما را در میان مطالب خود قرار دهند و به صفحات سایت شما ارجاع دهند تا به افزایش ترافیک سایت شما منجر شود. لینک دهی به سایت های معتبر باعث افزایش اعتبار سایت شما هم می شود؛ اما ربات های جستجوگر گوگل قابلیت تشخیص نوع محتوا را دارند و داشتن محتواهای نامرتبط، برای سایت شما امتیازی نخواهد داشت. بک لینک هایی که برای سایت خود دریافت می کنید، به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا سایت شما را سریع تر ایندکس کند.

15. عرضه رایگان مطالب پرطرفدار

بسیاری از مطالب آموزشی سایتتان را می‌توانید به صورت پاورپوینت یا پی دی اف یا کتاب های اینترنتی بدون دریافت هزینه منتشر کنید. مردم دوست دارند از مطالب ارزشمند بدون پرداخت هزینه استفاده کنند. به علاوه کلمه «رایگان» در عنوان جذاب است و هرکسی را وسوسه می کند تا یک بار روی لینک سایت شما کلیک کند. مجلات اینترنتی، گزینه مناسبی برای انتشار این محتواها هستند.

16. ایجاد نقشه سایت

نقشه راه یا نقشه سایت، راه را به موتورهای جستجوگری مانند گوگل نشان می دهد تا راحت تر مطالب سایت شما را ایندکس کنند. با این کار، موتورهای جستجوگر، کلمه کلیدی جستجوشده را راحت تر از میان مطالب سایت شما استخراج می کنند. برای ساخت نقشه سایت می‌توانید از بعضی سایت های رایگان نیز استفاده کنید. داشتن نقشه سایت در افزایش ترافیک سایت شما موثر است و برخی نرم افزارها نیز نقشه سایت را در هر فرمتی که می‌خواهید، به شما ارائه می دهد.

 17.استفاده از امضای

در ایمیل هایی که برای مشتریان خود ارسال می کنید، امضایی ساده با توضیحی کوتاه تهیه کنید و درباره مزایای اصلی خدمات خود بنویسید. این امضا باعث می شود در صورت فوروارد شدن ایمیل شما، خدمات شما دیده شود و نوعی تبلیغ است؛ چه بسا علاقه مندانی پیدا کنید که از این طریق به سایت شما مراجعه کنند و موجب افزایش ترافیک سایت شما شوند.

18.ثبت نام سایت در دایرکتوری ها و مرجع های آنلاین

دایرکتوری ها یا مرجع های آنلاین، فهرست هایی هستند که مانند دایره المعارف های اینترنتی، سایت های دیگر را معرفی می کنند. با ثبت نام سایت خود در دایرکتوری‌ها و مرجع های آنلاین، سایت شما به  کاربران معرفی می شود. می توانید سایت خود را در «فهرست سایت های فارسی» وارد کنید. درج سایت در این فهرست ها باعث افزایش ترافیک سایت شما می شود. به خاطر داشته باشید که مهم‌ترین موتورهای جستجو گوگل و یاهو و بینگ هستند اما دایرکتوری ها هم بی تاثیر نیستند.

19. شبکه های اجتماعی

فعالیت سایت شما در شبکه های اجتماعی مختلف مانند گوگل پلاس، اینستاگرام، توییتر و تلگرام می‌تواند نتایج پرباری برای شما به ارمغان بیاورد. زمانی که محتوایی جذاب مانند موشن گرافی، عکس، مطالب آموزشی و… را در حساب شخصی کسب و کارتان قرار می دهید، باعث می‌شوید تا کاربران مجذوب محتوای تولید شده شوند و به سایت شما مراجعه کنند. اغلب کسب و کارها برای افزایش ترافیک سایت خود، محتوای شبکه های اجتماعی خود را از طریق بازاریابی ویروسی در معرض دیده شدن قرار می دهند و بازدید سایت خود را افزایش می دهند. بعضی شبکه های اجتماعی مانند گوگل پلاس که محصول شرکت گوگل هستند، می توانند تاثیر زیادی بر روی افزایش ترافیک سایت داشته باشند.

 20. آپدیت نکردن مطالب

زمانی که شما مطالب سایت و وبلاگ خود را به روز رسانی نمی کنید، به گوگل اعلام کرده اید که به مخاطبتان اهمیت نمی دهید و تنها قصد استفاده تجاری از صفحه خود را دارید؛ بنابراین سایت شما نزد ربات های جستجوگر گوگل، کم اهمیت تر از سایتی خواهد بود که علاوه بر استفاده تجاری از فضای آنلاین، مخاطب را به مشتری تبدیل می‌کند و برای جلب رضایت مشتری، محتوا تولید می کند. یکی از راهکارهای افزایش ترافیک سایت، آپدیت روزانه، هفتگی یا ماهانه مطالب است.